Vi I Kjekkgave.no bestreber oss alltid etter å ha de beste leverandørene og samarbeider med en rekke norske og internasjonale kvalitetslerandører. Noen av våre produkter er faste, andre vil byttes ut basert på hva kunden ønsker og hvilken sesong det er. Men, du kan alltid være sikker på at vi gjør vårt aller beste for at du skal få produkter som gleder dine ansatte i lang tid.

Hvis det er noe du savner, eller om du har et forslag til oss, sender du oss en epost på kundeservice@kjekkgave.no eller ring oss på 51 88 99 96, så tar vi en prat.

Våre leverandører

Cemo
Det hele startet som en morsom hobby for over 25 år siden – på en kjøkkenbenk utenfor Kristiansand. I dag er CEMO AS en moderne produksjonsbedrift, som holder til på Mjåvann utenfor Kristiansand.

Vi kombinerer våre krydderblandinger, spesialkaffe og te blandinger i spennende gaveesker sammen med tilhørende kvalitetsprodukter.

Spekebua
Spekebua.no ble stiftet i 2011 og driver med salg av spekepølser, spekeskinke og spekemat, samt div handelsvarer på nett.

I vår varebeholdning finner du et variert utvalg av norskprodusert spekemat med høy kvalitet.

Helseklubben
Helseklubben er en leverandør i Salgvest As. Norske produserte helsekostprodukter gjennom 14 år.

Kreftomsorg Rogaland (KOR)
1 av 3 opplever å få en kreftdiagnose, og Rogaland er et av de fylkene som er hardest rammet med flest nye krefttilfeller hvert år. Kreftomsorg Rogaland (KOR) er en unik organisasjon og er eneste av sitt slag i Norge.

Vi arbeider ut fra mangfoldet av problemstillinger og utfordringer man kan kjenne på når livet blir berørt av kreft. Man trenger ingen henvisning, og våre tjenester er gratis.

RANSO
Ranso er en ordinær arbeidsplass for ekstraordinære ansatte. Vi har mennesket i sentrum og skal bli best til å gi meningsfylt arbeid til mennesker som har behov for varig tilrettelagt arbeid. Ranso AS skal bidra til å utvikle ressursene til alle som trenger litt tilrettelegging for å jobbe.

Hervik
I sjøkanten, rett ved Ryfylkes vakre natur ligger den vesle fabrikken vår. Den ble plassert her fordi det var her de beste bærene og frukten fantes. Fortsatt lager vi syltetøyet vårt og saften vår av frukt og bær fra naturen rundt oss, helt uten bruk av konserveringsmidler. Slik foreldrene våre gjorde, og besteforeldrene våre før det igjen. Femti meter fra barndomshjemmet vårt, tredje generasjons saft og syltetøy produsent.

0